The Originals ● Magyar rajongói oldal

Könyvek

http://images-cdn.moviepilot.com/image/upload/c_fill,h_768,w_1503/t_mp_quality/the-vampire-diaries-producer-julie-plec-adapting-vampire-academy-315693.jpg

01.

The Originals: The Rise (Felemelkedés): Megérkezve New Orleansba 1722-ben, az Ősi vámpírtestvérek remélik, hogy elmenekültek a veszélyes múltjuk elől. De mikor Klaus rossz nőbe szeret bele, Elijah otthon után vadászik amit sajátjuknak hívhatnak és Rebekah az emberi katonák között szövetségest keres, olyan láncolatok sorát indítják el, amely új életük összeomlását okozhatja körülöttük. (megjelenés külföldön: 2015. február)

megrendelem angol nyelven

02.

The Originals: The Loss (Veszteség): Klaus, Elijah és Rebekah végre átvették New Orleans felett az irányítást a vérfarkasoktól és boszorkányoktól, akik egyszer a várost otthonnak nevezték - de hogy megszerezze azt az egy dolgot, amire mindennél jobban vágyik, Klausnak bíznia kell egy boszorkányban, hogy felszabadtsa az ősi átkot a családjáról. (megjelenés külföldön: 2015. április)

megrendelem angol nyelven

03.

The Originals: The Ressurrection (Feltámadás): A Mikaelson testvérek eltökéltek, hogy New Orleans-t a sajátjukká teszik egyszer és mindenkorra. De Elijah-t elbűvöli egy boszorkány, Rebekah pedig folytatja a kutatást a kulcs után a családja halhatatlanságához, az irányítás Klaus kezében van... és a szomja a bosszúra és hatalomra lehet örökké szétszakítja a családot. (megjelenés külföldön: 2015. június)

megrendelem angol nyelven

 
ÜDVÖZLŐ

Üdvözlünk mindenkit a TheOriginals-fan oldalon, ami természetesen a népszerű The Originals sorozattal foglalkozik. A sorozat a The Vampire Diaries testvérsorozata, ami az ősi vámpírok és boszorkányok, valamint vérfarkasok részletesebb életét mutatja be. Sok, sok új hírrel, képpel, letöltéssekkel és információkkal vár titeket az oldal nap mint nap. Ezenkívül találkozhattok versenyekkel, meglepetésekkel is. Ha végeztél, kukkants be a társoldalainkra is! Jó nézelődést!

 
OLDALAK
 
ELŐZŐ RÉSZEK

THE TALE OF TWO WOLVES (5.12)

WHEN THE SAINTS GO MARCHING IN (5.13)

felirat online
 
KÖVETKEZŐ RÉSZ
NINCS TÖBB RÉSZ
2018. augusztus 01.
ELŐZETES
JELENET
KÉPEK

A The Originals 5 évad után véget ért. Hope története a Legacies-ban folytatódik.

 
CHAT

Apró probléma miatt új chatünk van. A régit ezen a linken tudjátok megtekinteni. Amennyiben letölteni szeretnél keresd fel a menüt, ha pedig torrent meghívót kérni/adni, kattints ide.

 
CSERÉK 
Játék

A játék véget ért. Visszanézheted itt: kvíz

 
AJÁNLOTT VIDEÓ

 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!