The Originals ● Magyar rajongói oldal

Hírek

4x07 High Water and a Devil's Daughter epizódismertető

2017.05.17. 22:05, Fanniie

CHARLES MICHAEL DAVIS RENDEZŐI DEBÜTÁLÁSA - Amikor kiderül, hogy a Sivár legutóbbi szolgálója szabadon van, Freya védővarázslatot tesz a mocsarasra, arra kényszerítve Klaust, Hayley-t és Hope-t, hogy maradjanak. Eközben Elijah saját kezébe veszi az irányítást, amikor Vincent vonakodik megjelenni egy veszélyes rituálénál, ami szükséges ahhoz, hogy megerősítsék védelmüket a Sivár ellen. Végül Freya életbe léptet egy kockázatos tervet, ami következtében szemtől-szembe találkozhat a legutóbbi fenyegetéssel, de egy váratlan csavar miatt élete egy hajszálon múlik.

Még nincs hozzászólás.
 
ÜDVÖZLŐ

Üdvözlünk mindenkit a TheOriginals-fan oldalon, ami természetesen a népszerű The Originals sorozattal foglalkozik. A sorozat a The Vampire Diaries testvérsorozata, ami az ősi vámpírok és boszorkányok, valamint vérfarkasok részletesebb életét mutatja be. Sok, sok új hírrel, képpel, letöltéssekkel és információkkal vár titeket az oldal nap mint nap. Ezenkívül találkozhattok versenyekkel, meglepetésekkel is. Ha végeztél, kukkants be a társoldalunkra is, a Vampirnaplok-Fan oldalra! Jó nézelődést!

 
OLDALAK
 
ELŐZŐ RÉSZEK

VOODOO CHILD (4.12)

online

THE FEAST OF ALL SINNERS (4.13)

letöltés felirat online
 
KÖVETKEZŐ RÉSZ
NINCS CÍM (5.01)
2018
ELŐZETES
JELENET
KÉPEK

nincs epizódismertető

 
Szavazz
Szerinted jó döntés volt, hogy az 5. évad lesz az utolsó? Ideje volt?

Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
CHAT

Apró probléma miatt új chatünk van. A régit ezen a linken tudjátok megtekinteni. Amennyiben letölteni szeretnél keresd fel a menüt, ha pedig torrent meghívót kérni/adni, kattints ide.

 
CSERÉKhttp://theoriginals-fan.gportal.hu/portal/theoriginals-fan/image/gallery/1470942912_66.jpg

 
AJÁNLOTT VIDEÓ

 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó