The Originals ● Magyar rajongói oldal

Hírek

4x06 Bag of Cobras epizódismertető

2017.05.17. 21:57, Fanniie

AZ ÚJ ELLENSÉG LELEPLEZÉSE - Amikor kiderül, hogy a Sivár egy szolgálót bérelt fel arra, hogy licitáljon, Klaus és Elijah egy partit rendeznek annak érdekében, hogy kicsalogassák az új ellenséget és felfedjék ki is ő. Azt érezvén, hogy részben felelős a Sivár feltámadásáért, Vincent használja az erejét, hogy segítsen a Mikaelsonoknak gyökerestül kiírtani ezt a fenyegető problémát. Miután információkat szerez arról, hogy ki lehet a szüleinek halála mögött, Hayley Freya-hoz fordul, hogy segítsen emlékezni neki arra a végzetes napra.

Még nincs hozzászólás.
 
ÜDVÖZLŐ

Üdvözlünk mindenkit a TheOriginals-fan oldalon, ami természetesen a népszerű The Originals sorozattal foglalkozik. A sorozat a The Vampire Diaries testvérsorozata, ami az ősi vámpírok és boszorkányok, valamint vérfarkasok részletesebb életét mutatja be. Sok, sok új hírrel, képpel, letöltéssekkel és információkkal vár titeket az oldal nap mint nap. Ezenkívül találkozhattok versenyekkel, meglepetésekkel is. Ha végeztél, kukkants be a társoldalunkra is, a Vampirnaplok-Fan oldalra! Jó nézelődést!

 
OLDALAK
 
ELŐZŐ RÉSZEK

VOODOO CHILD (4.12)

online

THE FEAST OF ALL SINNERS (4.13)

letöltés felirat online
 
KÖVETKEZŐ RÉSZ
NINCS CÍM (5.01)
2018
ELŐZETES
JELENET
KÉPEK

nincs epizódismertető

 
Szavazz
Szerinted jó döntés volt, hogy az 5. évad lesz az utolsó? Ideje volt?

Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
CHAT

Apró probléma miatt új chatünk van. A régit ezen a linken tudjátok megtekinteni. Amennyiben letölteni szeretnél keresd fel a menüt, ha pedig torrent meghívót kérni/adni, kattints ide.

 
CSERÉKhttp://theoriginals-fan.gportal.hu/portal/theoriginals-fan/image/gallery/1470942912_66.jpg

 
AJÁNLOTT VIDEÓ

 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó