The Originals ● Magyar rajongói oldal

Hírek

Joseph Morgan interjú a CW-vel

2013.09.21. 23:41, Fanniie

Joseph Morgan adott egy interjút a CW-nek, melyben Klausról és a gyermekről beszélt.

1x02 House Of The Rising Son epizódismertető

2013.09.21. 23:24, Fanniie

VISSZATEKINTÉS AZ 1800-AS ÉVEKBE - Mikor Rebekah megérkezik New Orleansba bátyja, Elijah ragaszkodására, találkozik Hayley-vel, aki néhány váratlan hírt oszt meg vele. Azt gondolva, hogy Klaus mesterkedik valamiben, Rebekah segítséget kér a vonakodó Sophie-tól. Tanácstalanságában Hayley saját kezébe veszi a dolgokat, de azok hamarosan veszélyes fordulatot vesznek. Elhatározván, hogy felfedi Marcel titkos fegyverét, Klaus mindig egy lépéssel előtte jár, és végrehajtja a tervét.  Közben a Marcelba való botlása után, Rekebah eszébe jut az összes harag és a csalódottság, amit Klaus okozott neki az évek alatt. Végül Marcel igénybe veszi Davina segítségét a veszélyes terve végrehajtásában.

Képek

CW Fall Preview Sizzle

2013.09.18. 23:41, Fanniie

Spoiler

2013.09.17. 23:51, Fanniie

Sandra! A The Originals fotód sikításra késztet. Voltál a forgatáson? Kérlek mondj egy spoilert!

Amikor visszatértünk New Orleansba, Joseph Morgan elmondta, hogy Klaus még mindig 'vegyes érzelmekkel viseltet az apaság iránt'. "Ez elég nehéz, mivel tudjuk, hogy nagyra értékeli a családot... és furcsa módja van, hogy megvédje őket." De fel vagy rá készülve vagy sem, jön. És azon a bizonyos napon, amikor ellátogattam HOTlantába, akkor forgattak egy olyan jelenetet, melynek köze van a baba közelgő érkezéséhez. De ebben a pillanatban nem tudok többet mondani.

1x01 Always And Forever epizódismertető

2013.09.15. 21:47, Fanniie

KLAUS MIKAELSON, AZ EREDETI VÁMPÍR/VÉRFARKAS HIBRID VISSZATÉR NEW ORLEANSBA, A VÁMPÍRNAPLÓK SPIN-OFFJÁBAN - Klaus Mikaelson, az Eredeti vámpír-vérfarkas hibrid visszatért New Orleans francia negyedébe - abba a városba, amit a családja segített felépíteni 300 évvel ezelőtt. Azzal a szándékkal, hogy segítsen testvérének, Elijah maga mögött hagyja Rebekah-t és követi Klaust. Megtudja, hogy a gyönyörű és lázadó vérfarkaslány, Hayley - Klaus egyalkalmi partnere - egy hatalmas erejű boszorkány, Sophie Deveraux kezébe csöppent. Mikor Sophie felfed néhány sorsfordító döntést, Elijah rájön, hogy az Ősi család talán kapott egy második esélyt az emberségre és a megváltásra. Klaust viszont jobban izgatja egy újabb váratlan találkozás az egykori pártfogoltjával, Marcellel, a karizmatikus de ördögi vámpírral, aki teljes ellenőrzése alatt tartja New Orleans természetfeletti lakóit. Klaus megesküszik, hogy visszaszerzi ami egykor az övé volt - a hatalmat, a várost és a családját.

 
ÜDVÖZLŐ

Üdvözlünk mindenkit a TheOriginals-fan oldalon, ami természetesen a népszerű The Originals sorozattal foglalkozik. A sorozat a The Vampire Diaries testvérsorozata, ami az ősi vámpírok és boszorkányok, valamint vérfarkasok részletesebb életét mutatja be. Sok, sok új hírrel, képpel, letöltéssekkel és információkkal vár titeket az oldal nap mint nap. Ezenkívül találkozhattok versenyekkel, meglepetésekkel is. Ha végeztél, kukkants be a társoldalainkra is! Jó nézelődést!

 
OLDALAK
 
ELŐZŐ RÉSZEK

THE TALE OF TWO WOLVES (5.12)

WHEN THE SAINTS GO MARCHING IN (5.13)

felirat online
 
KÖVETKEZŐ RÉSZ
NINCS TÖBB RÉSZ
2018. augusztus 01.
ELŐZETES
JELENET
KÉPEK

A The Originals 5 évad után véget ért. Hope története a Legacies-ban folytatódik.

 
CHAT

Apró probléma miatt új chatünk van. A régit ezen a linken tudjátok megtekinteni. Amennyiben letölteni szeretnél keresd fel a menüt, ha pedig torrent meghívót kérni/adni, kattints ide.

 
CSERÉK 
Játék

A játék véget ért. Visszanézheted itt: kvíz

 
AJÁNLOTT VIDEÓ

 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu