The Originals ● Magyar rajongói oldal

Hírek

1x04 Girl In New Orleans előzetes

2013.10.16. 23:16, Fanniie

1x03 Tangled Up In Blue zenelista

2013.10.16. 23:15, Fanniie

Moby featuring Cold Specks - A Case From Shame
The Heavy - Long Way From Home
Eddie Kirkland - I Need You Baby
Liars - Brats
Hurts - Mercy
Rachel Rabin - Raise the Dead
Lana Del Ray - Dark Paradise
Rae Morris - Grow

1x03 Tangled Up In Blue online & letöltések

2013.10.16. 23:02, Fanniie
Sziasztok! Elhoztam nektek az új epizód feliratozott online verzióját, és a letöltési linkjeit. Jó szórakozást hozzá! :)
 

1x05 Sinners and Saints epizódismertető

2013.10.15. 22:47, Fanniie

A MÚLT TITKAI FELTÁRÁSRA KERÜLNEK ÉS A TITKOK LELEPLEZŐDNEK - Feldühödve a közelmúlt eseményei által, beleértve a még meg-nem született gyermeke biztonságát, Klaus válaszokat követel Sophie-tól, azt remélve, hogy ő is benne volt. Sophie felfedi nyugtalanító titkait a múltból Klausnak és Rebekah-nak. Eközben Marcel megkéri Klaust, hogy kísérje el őt a mocsárba, miután ott rémisztő maradványokat fedeztek fel, míg Rebekah, Sophie és Hayley elindulnak a saját küldetésük útján. Davina megbízik egy váratlan szövetségesben, és megdöbbentő információkat fed fel a boszorkányokról, amely végső soron zavaró kinyilatkoztatáshoz vezet.

1x03 Tangled Up In Blue második jelenet

2013.10.15. 22:24, Fanniie

 
ÜDVÖZLŐ

Üdvözlünk mindenkit a TheOriginals-fan oldalon, ami természetesen a népszerű The Originals sorozattal foglalkozik. A sorozat a The Vampire Diaries testvérsorozata, ami az ősi vámpírok és boszorkányok, valamint vérfarkasok részletesebb életét mutatja be. Sok, sok új hírrel, képpel, letöltéssekkel és információkkal vár titeket az oldal nap mint nap. Ezenkívül találkozhattok versenyekkel, meglepetésekkel is. Ha végeztél, kukkants be a társoldalainkra is! Jó nézelődést!

 
OLDALAK
 
ELŐZŐ RÉSZEK

THE TALE OF TWO WOLVES (5.12)

WHEN THE SAINTS GO MARCHING IN (5.13)

felirat online
 
KÖVETKEZŐ RÉSZ
NINCS TÖBB RÉSZ
2018. augusztus 01.
ELŐZETES
JELENET
KÉPEK

A The Originals 5 évad után véget ért. Hope története a Legacies-ban folytatódik.

 
CHAT

Apró probléma miatt új chatünk van. A régit ezen a linken tudjátok megtekinteni. Amennyiben letölteni szeretnél keresd fel a menüt, ha pedig torrent meghívót kérni/adni, kattints ide.

 
CSERÉK 
Játék

A játék véget ért. Visszanézheted itt: kvíz

 
AJÁNLOTT VIDEÓ

 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!