The Originals ● Magyar rajongói oldal

Hírek

ETOnline interjú Charles-szal

2013.10.05. 23:28, Orsikaa fordítása

Charles Michael Davis a friss húsok közé tartozik az ősszel induló sorozatokban, miután megnyerően alakította Marcel-t a The Originals testvérsorozatban, amelynek bevezetője még áprilisban jelent meg a Vámpírnaplók keretén belül.

Szerencsére a csütörtöki epizód nem hogy a legjobb új karakter címét ragasztja rá ebben az évben, de Charles Michael Davis az egyik legfényesebb csillag, potenciális tehetség.

ETonline: Hogyan viszonyultak a rajongók a bevezető rész után hozzád?
Davis: Nagyon izgalmasnak tűnnek. Meglepődtem, bevallom, mert elég hosszú idő telt el áprilistól októberig. Nézem a Twitter-t és követem a rajongókat, sokszor éjszaka belépek és jó látni a rajongókat, néha még hajnalban is találkozunk velük az utcán. Egyszer az üzletig sétáltunk és már emléktárgyakat adtak el a sorozatunkról. Túl klassz volt.

ETonline: Mit élveztél abban, amivé változott a karaktered, Marcel?
Davis: Nagyon sok oldalát megmutatta már. Nagyon boldog vagyok ezért. A kapcsolat Marcel között és a többi főszereplő között nagyon természetesnek érződik, nem egyirányú, nincs olyan, ami túlzottan lehúzná, szóval eddig minden tökéletes.

ETonline: Ez az első, hogy stabil sorozatban szerepelsz. Milyen tapasztalat volt ez számodra?
Davis: Azon gondolkodtam, hogyan fogom elviselni azt, hogy naponta bejöjjek, hol leszek elmében, mert megszoktam, hogy két-három napig dolgozok egy epizódon és aztán a hátam mögött hagyom a karaktert. Ez nem viselt meg. Egy kedves továbblépés. Szerencsére, míg Marcel a képben van, mindig nagyon izgatottan jövök munkába.

ETonline: Nagy jelenet volt, hogy énekeltél az első részben. Várhatunk még éneklést a közeljövőben?
Davis: Nem énekeltem sokat, de volt néhány tánc is ott. Csak szórakozásból csinálom, a mindennapokban énekelgetek.

ETonline: Mire számítsanak a rajongók?
Davis: Az energia nagyon felgyülemlik és izgalmas lesz. Remélem átérzik majd ezt az egészet a rajongók is. Nagyon fontosak lesznek azok a dolgok, amiket felfedeznek a kapcsolatokban. Bár az első rész Elijah szempontjából fontos, gyorsan összenőnek a karakterek, mert a történet nagyon gyorsan telik. Számomra legalábbis. Azt hittem néhány dologról, hogy egy egész évad kell ahhoz, hogy eljátsszuk és végül a negyedik részben sor került rá. Izgatott vagyok és a képzeletem csak úgy szárnyal.

TVLine: Joseph és Charles interjú

2013.10.05. 23:08, Orsikaa fordítása

The Originals sztárjai, Joseph Morgan és Charles Michael Davis már egy ideje ismerik egymást és nem csak arról beszélünk, hogy karaktereik évszázadok óta ismerősök. A két színész hosszú időt töltött egymással szemben egy póker asztalnál. De amikor a The Originals megkezdődött, sokkal nagyobb dologért harcolnak: New Orleans vezetéséért.

TVLine: Az Originals szereplői már ismerték egymást azelőtt, mivel a Vámpírnaplókból jöttek. Charles, milyen volt belépni ebbe a csoportba?
Charles Michael Davis: Hát, ismertem Joseph-et.  Pókereztünk együtt régen, tudtam, hogy okos, tehetséges és lelkes.
Joseph Morgan: Majd visszafizeted később ezt. (nevet)
Davis: Nagy bizalmat fektettem bele és a csapat többi tagjába. Tudtam, hogy hasonlóak lesznek. Könnyű volt beilleszkedni.

TVLine: Már az első jelenetben erős kémia volt köztetek. Annak tulajdonítod ezt, hogy már ismertétek egymást?
Morgan: Részben, a múltban egy aranyos történet alakult ki Charles-ról, amint elveszi a pénzem hétről hétre a pókerben. De persze, az új sorozat izgalma is beleszólt. Igazán erős energiát hoz Charles a képernyőre. Azzal együtt, amit én hozok, egy klassz kémia alakul ki közöttünk. Ennek egy része az élvezet és az izgalom, hogy együtt dolgozzunk színészként. Azt tesszük, amiért annyira lelkesedünk.

SugarScape interjú Daniel-lel

2013.10.05. 22:37, Fanniie
SugarScape: Mit várhatunk az 1. évadtól?
Daniel Gillies: Az 1. évad kicsit olyan, mint egy háború. Bizonyos értelemben a műsor a túlélésről és New Orleans visszaszerzéséről szól.
 
SS: Mi van a szerelemmel? Látni fogunk belőle a The Originals-ban?
Daniel: Ez Julie Plec-től kérdezd. Én nem tudom megmondani. Tudom, hogy Elijah elbúcsúzott Katherine-től, és hogy a rajongók imádták Caroline-t és Klaust együtt. Talán én egy kicsit brutálisabb és cinikusabb vagyok, de úgy érzem, hogy ezek a kapcsolatok azért jöttek létre, hogy végük legyen.
 
 
SS: Mikor kapcsolatok érkeznek, mit szeretnél látni megtörténni?
Daniel: Személy szerint úgy gondolom, hogy négy új kapcsolatot hoznak létre ezeknek a karaktereknek. Ez egy teljesen új világ, ki tudja hogy Caroline és Klaus kapcsolata folytatódni fog-e vagy sem? Vagy Katherine-é és Elijah-é. Őszintén én csak izgatott vagyok, hogy kit hoznak a sorozatba. Biztosan lesznek romantikus pillanatok. Nem lehet Julie Plec sorozatod és párod ezek nélkül - ő imádja ezt a dolgot, soha nem hagyja ki az írásaiból.

TVLine spoilerek Michael Narducci-tól

2013.10.05. 21:32, Fanniie

A nézők már kaptak egy kis betekintést az Ősiekből a Vámpírnaplók keretén belül, de még mindig sok kérdés van az új sorozattal kapcsolatban. Hogy válaszokat kapjunk Cami szerepéről a sorozatban, Elijah lehetséges szerelméről és egyebekről, a TVLine készített egy interjút Michael Narducci-val (vezetőproducer).

Hogyan fog Cami - aki ember - beilleszkedni a sorozatba a vámpírok és boszorkányok közé? "Az elején látni fogjuk, hogy Marcel szeme megakad rajta. Szóval ha Klaus vagy és végére akarsz járni Marcelnek és erejének, érdekes lesz megfigyelni, hogy ezen a lányon akadt meg Marcel szeme." Természetesen hangulatos lesz, hogy egy pszichológiát tanuló diáknak egy váratlan barátja lesz. "Sok rajongó mondja, hogy 'Édes istenem, ez egy románc lesz?'. Azt hiszem sokkal érdekesebb lesz egy emberi kapcsolattal játszani, mert neki nem igazán voltak eddig barátai. Klaus megöl, vagy manipulál téged. Cami elég sokat tanult már, hogy Klaus "pillanatot" tartson és többet akarjon megtudni a lányról. A lány története New Orleans-szal és tudása nagyon érdekessé teszik őt Klaus számára."

Mi történt Davina karakterével? A fiatal boszorkányt - aki megjelent a rendezői változatban - kivágták a leadott részből. "Nagyon szomorú voltam, amikor nem tették lehetővé, hogy többet megtudjunk róla az epizódban" - ismeri el Narducci. "De tényleg ez jobban megfelel így a sorozatnak, és kevésbé van összhangban azzal, ami a Vámpírnaplók epizódban történt." Amint az kiderül, Marcel azért használja Davina-t, hogy ellenőrizze a boszorkányokat, "Mi megyünk tovább, feltételezve, hogy az emberek tisztában vannak az információval" - teszi még hozá.

Mikor fog Rekebah csatlakozni a bátyjaihoz New Orleansban? "Érintett lesz, de ami még fontosabb, lesz oka, hogy hamarosan megjelenjen" - céloz Narducci. "És talán nem az, amire gondolnánk. Nem a baba miatt. Egyéb okok miatt, egyik nagyon mélyen személyes számára, míg a másik sokkoló."

Hayley csak egy játékszer a boszorkányok háborújában Marcel ellen? "Egyik komplikáció az elején: ha Hayley kihordja ezt a gyermeket, hol lehet biztonságban, attól, ami New Orleansban folyik? Védeni őt, és a gyermeket, nagy része lesz annak, amit Klaus és Elijah tenni akar, ahogyan haladunk előre. Vissza akarják venni New Orleans-t és leigázni Marcel-t. De ott van nekik ez a lány, akinek megvan a saját akarata. Nem engedi, hogy manipulálják. Nem engedi, hogy parancsolgassanak neki."

Lesz kapcsolat Sophie és Elijah között? "Sophie-nak figyelnie kell Hayley-re és a még meg nem született gyermek túszra, hogy megpróbálhassa manipulálni az Ősieket" - magyarázza. "Elijah látja ezt, és nem szereti, ha manipulálják. És tiszteletben kell tartanod azt, aki elég bátor, hogy manipulálja az Eredeti vámpírokat... Lesz szerelem Sophie számára, és lesz szerelem Elijah számára... Láthatunk néhány csavart."

1x01 Always And Forever zenelista

2013.10.05. 17:23, Fanniie

Sharon Jones & The Dep Kings - This Land Is Our Land
Kermit Ruffins - Wake Up Neesie
TV On The Radio - New Cannonball Blues
Josh Dion - Hard Heart
Olafur Arnalds - Sudden Throw
 
ÜDVÖZLŐ

Üdvözlünk mindenkit a TheOriginals-fan oldalon, ami természetesen a népszerű The Originals sorozattal foglalkozik. A sorozat a The Vampire Diaries testvérsorozata, ami az ősi vámpírok és boszorkányok, valamint vérfarkasok részletesebb életét mutatja be. Sok, sok új hírrel, képpel, letöltéssekkel és információkkal vár titeket az oldal nap mint nap. Ezenkívül találkozhattok versenyekkel, meglepetésekkel is. Ha végeztél, kukkants be a társoldalainkra is! Jó nézelődést!

 
OLDALAK
 
ELŐZŐ RÉSZEK

THE TALE OF TWO WOLVES (5.12)

WHEN THE SAINTS GO MARCHING IN (5.13)

felirat online
 
KÖVETKEZŐ RÉSZ
NINCS TÖBB RÉSZ
2018. augusztus 01.
ELŐZETES
JELENET
KÉPEK

A The Originals 5 évad után véget ért. Hope története a Legacies-ban folytatódik.

 
CHAT

Apró probléma miatt új chatünk van. A régit ezen a linken tudjátok megtekinteni. Amennyiben letölteni szeretnél keresd fel a menüt, ha pedig torrent meghívót kérni/adni, kattints ide.

 
Játék
 

Aktuális kérdés:

12.epizód: Kinek a neve (emléke) nem jelenik meg Mystic Fallsban?
a.) Elena
b.) Stefan
c.) Jeremy
d.) Matt
Beküldés: 08.15-ig
13.epizód: Mikor készült az a családi fotó, amelyet Hope néz?
itt neked kell beírnod a helyes választ! ;)
Beküldés: 08.15-ig
 
CSERÉK 
AJÁNLOTT VIDEÓ

 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!