The Originals ● Magyar rajongói oldal

Hírek

Újabb előzetes - de semmi új

2013.08.21. 22:21, Fanniie

A CW kiadott egy újabb előzetest. Nem, nem maradtok le semmiről, ha nem nézitek meg, csak eddig látott jelenetek vannak benne.

Visszatérő karakter és hasonmás kerestetik

2013.08.12. 16:04, Fanniie

Egy új visszatérő karaktert keresnek, a 4. epizódba. Megfelelően a sok vámpír, vérfarkas, boszorkány és egyéb természetfeletti lények mellett, a karakter pap lesz, sötét múlttal. De vajon milyen hosszú múltja volt? Lehetséges, hogy természetfeletti pap? Talán egy vámpír vagy vérfarkas? Talán boszorkánymester!

A SpoilerTV-től annyit tudunk, hogy a pap neve Keiran, és sötét múltja van. Több információ nincs róla, nem tudni mi lesz a szerepe vagy milyen kapcsolata lesz.


Keresik Esther hasonmását!
 
Néhány epizódban lesz flashback, azok keretében láthatjuk majd az új színésznőt, aki úgy néz ki, mint Esther.
 
Tammy Smith Casting Hirdetménye
  • Amint lehetséges, legyen kiválasztva!
  • Keresnek egy kaukázi nőt, 18-50 év között, aki úgy néz ki, mint Esther, a mellékelt a fotón. Hasonló hajhosszúsága és hajszíne legyen, ha világosabb sötétíteni kell.
  • A haj piszkos-szőke, a hátáig ér, a képen meg lehet nézni.
  • NINCS FRUFRU!! (NINCS kivétel)
  • A jelentkezőknek 167-175 cm közötti magasságuk kell legyen, átlagos karcsú mérettel.
  • Aktuális fotó kell!!!
  • (Az egyik válltól felfelé, a másik térdtől felfelé - a hajszín és haj hossza legalább az egyik képen látszódjon, és ne fotózkodjon napszemüvegben, sapkában vagy más emberekkel!

Shannon Kane, mint Sabine

2013.08.07. 19:49, Fanniie

Shannon Kane is csatlakozik a stábhoz, karaktere visszatérő szereplő lesz.

Sabine vad, merész és szexi; egy utcai-okos idegenvezető New Orleansban, és titokban vezető tagja a francia negyed boszorkányközösségének. Szóval szerintünk nem rajongója Marcelnak!

Shannont láthattuk már az All My Family és a Hollywood Heights c. sorozatokban, valamint a Madea's Big Happy Family c. filmben is.

Steven Krueger lesz Josh

2013.08.01. 18:22, Fanniie

A Pretty Little Liars-ből ismert Steven Krueger csatlakozott a The Originals stábjához. Krueger 3 epizódban fog feltűnni, mint Josh, aki egy fiatal turista, és New Orleansban szórakozik, ám az este sötét fordulatot vesz, mikor Marcel bárjában köt ki.

Spoiler

2013.08.01. 17:41, Fanniie

Bármilyen spoiler a Matt-Rebekah párosról a Vámpírnaplók vagy a The Originals kapcsán? Szeretem őket együtt!
 
Míg nincs kizárva a crossover epizód lehetősége, ám Claire Holt szinte biztos abban, hogy ők már végeztek. "Az utolsó epizódban Matt azt mondta a lánynak: 'Vámpírmentesen kell tartanom az életem', tehát Rebekah tudta, hogy mikor belemegy ebbe, kicsit jól szórakoznak, beutazzák a világot együtt, és most készen áll továbblépni és több pasit elcsábítani New Orleansban."
 
ÜDVÖZLŐ

Üdvözlünk mindenkit a TheOriginals-fan oldalon, ami természetesen a népszerű The Originals sorozattal foglalkozik. A sorozat a The Vampire Diaries testvérsorozata, ami az ősi vámpírok és boszorkányok, valamint vérfarkasok részletesebb életét mutatja be. Sok, sok új hírrel, képpel, letöltéssekkel és információkkal vár titeket az oldal nap mint nap. Ezenkívül találkozhattok versenyekkel, meglepetésekkel is. Ha végeztél, kukkants be a társoldalunkra is, a Vampirnaplok-Fan oldalra! Jó nézelődést!

 
OLDALAK
 
ELŐZŐ RÉSZEK

VOODOO CHILD (4.12)

online

THE FEAST OF ALL SINNERS (4.13)

letöltés felirat online
 
KÖVETKEZŐ RÉSZ
NINCS CÍM (5.01)
2018
ELŐZETES
JELENET
KÉPEK

nincs epizódismertető

 
Szavazz
Szerinted jó döntés volt, hogy az 5. évad lesz az utolsó? Ideje volt?

Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
CHAT

Apró probléma miatt új chatünk van. A régit ezen a linken tudjátok megtekinteni. Amennyiben letölteni szeretnél keresd fel a menüt, ha pedig torrent meghívót kérni/adni, kattints ide.

 
CSERÉKhttp://theoriginals-fan.gportal.hu/portal/theoriginals-fan/image/gallery/1470942912_66.jpg

 
AJÁNLOTT VIDEÓ

 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó